Aanvraag en service

GezondGO.nl is een digitaal gezondheidsplatform en een initiatief van de huisartsen verenigt in Zorggroep Haringvliet en de gemeente Goeree-Overflakkee met het gedachtengoed van Paulina.nu . Met GezondGO.nl zijn alle zorgorganisaties en professionals digitaal in kaart. Op dit moment zijn dit al 150 organisaties. Deze informatie ondersteunt een goede en snelle toeleiding naar de juiste zorg en/ of ondersteuning voor Inwoners, cliënten, patiënten. Ook de contactgegevens van organisaties en professionals (na inlog) zijn beschikbaar voor zorg professionals. Inwoners van de gemeente Goeree- Overflakkee en (zorg)organisaties en (zorg)professionals.

Alle relevante informatie is op één plek te vinden. Organisaties, professionals en inwoners hoeven alleen de “eigen” informatie up to date te houden en deze informatie met elkaar via het platform te delen. Daarmee is informatie beter, sneller en goedkoper beschikbaar. Een optimalisatie van de bedrijfsvoering en een enorme bron van informatie.

Belangrijk

Organisatie informatie is breed en voor iedereen beschikbaar, persoons informatie (contactgegevens professionals en netwerken) is afgeschermd en beschikbaar na inlog voor geregistreerde professionals. Inwoners kunnen geen informatie van zorgprofessionals vinden.

Meer informatie of aanmelden? Neem contact op via de contactpagina